Over mij

Mijn naam is Hilda Smink. Ik ben ayurveda-massagetherapeut en voetreflex therapeut.

In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk genaamd Rasa. Ik heb mezelf gespecialiseerd in de ayurveda-massage en Westerse en Chinese voetreflex therapie (VoetreflexPlus).

Ik vind het leuk dat u interesse toont in mijn praktijk waar persoonlijke aandacht en professionele behandelingen centraal staan. U kunt bij mij optimaal genieten van de bijzondere werking van een ayurveda-massage of voetreflexologie.

In de afgelopen 10 jaar heb ik meerdere opleidingen gevolgd aan de Hogere School voor Ayurveda op (HBO-niveau en afgerond).

In 2019 heb ik de 3 jarige opleiding tot VoetreflexPlus therapeut op HBO niveau gevolgd en behaald bij Total Health Academy. Deze opleiding is uniek in Nederland, omdat zij Westerse en Traditionele Chinese massagetechnieken combineert. Deze combinatie versterkt de kwaliteit en mogelijkheden van de behandelingen.

Daarnaast heb ik diverse vakverdiepende modules gevolgd die u kunt nalezen in mijn CV. Ondervind u lichamelijke klachten of wilt u een ontspannende (voetreflex) massage, dan bent u bij mij van harte welkom. Mijn specialisatie ligt op het gebied van vrouwenklachten (vrouw in de overgang), zwangerschap, kinderwens

Door aanraking en intentie kun je veel beweging brengen in het lichaam. Ik probeer de cliënt bewuster te laten worden van zijn/haar klacht en middels massage, aanraking en aandacht werken we samen aan het genezingsproces.

Ik ben als voetreflex therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze VBAG. Voor het lezen van het klachtenreglement (Wkkgz) kunt u terecht op de site van de VBAG. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de RBCZ (HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Mocht uw interesse gewekt zijn en wilt u graag zelf ervaren wat een ontspannende voetreflex massage of therapeutische voetreflex massage voor u kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.